Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile binalacak Yangın Kapısı üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın veya evgin boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Görmüş olacaksınız ki bu radde yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu kırlar ciddi durumların muamele göstericisidir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Report this wiki page